A hétvégi fordulónk Szentendrén a V8-as uszodában voltak megtartva

Csapatunk 3 meccset játszott február 10-én. Mindhárom meccset győzelemmel zártunk, így immár 5 győzelmet számolhatunk/5 meccs alatt.

Csiklya Attila beszámolója következik:

Első meccs:

SSC – LőSanszDeGól 9-8

Gól: Tulcsik 3, Nagy 3, Plaszkó-Pető 2, Csiklya 1

Elején gyorsan 2-0-ra vezettünk, könnyű meccsnek néztünk elébe, de aztán mindig 1 gólra feljöttek. Védekezésben pontatlan blokk és zónavédekezés, rossz helyezkedés miatt kaptuk a gólokat. Támadásban a távoli lövéseink pontosabbak voltak, mint az előző fordulóban. Több centerjáték volt, amik felemásra sikeredtek, ebben még kicsit gyakorolni kell. Összességében, mi tettük szorossá az eredményt, de végig vezetve.

Második meccs:

Aligátorok – SSC 5-11

Gól: Nagy 3, Plaszkó-Pető 2, Tulcsik 2, Tüske 1, Pintér 1, Marosi ifi 1, Csiklya 1

Gyengébb ellenféllel játszottunk, elhúztunk 10-2-re, és a második félidőben arra játszottunk, hogy mindenki legalább egy gólt szerezzen, így végül az utolsó pillanatban valósult meg kisMarosi révén. Második félidőben jelentősen visszavettünk a támadásban és védekezésben.

Harmadik meccs:

SSC – Grundvizilabda 11-9

Gól: Nagy 5, Csiklya 3, Plaszkó-Pető 2, Pintér 1

Nem akartuk lebecsülni az ellenfelet, mert szoros meccset játszottak a Lösanszdegól-lal. Ugyanazokat követtük el, mint az első meccsen védelmi hibák, de végig kézben tartottunk a játékot.

A képen balról:

Id. Marosi László, Tulcsik Marcell, Plaszkó-Pető Zsolt, Nagy Gábor, Tüske Márton, Illés Viktor, Pintér László, Csiklya Attila, Ifj. Marosi László, Gács László

Hajrá SSC!