Ebben az évben harmadszor és egyben utoljára ülésezett az Elnökség december 1-én a székhelyünkön

Megjelent mind az összes elnökségi tag, Felügyelő Bizottság elnöke Boros Imre, Pányi Norbert labdarúgó szakosztàlyvezetô, Kiràly Róbert Belián sportlövő szakosztályvezető és Horváth Zsófia jelnyevi és írótolmács.

Az alábbi döntéseket hoztunk meg, illetve témákat beszéltünk át:

1. Felvettünk újabb 41 tagot, így összesen hivatalosan 83 tag szerepel a tag nyilvántartásunkban.

2. Megalakítottunk a Hagyományőrző Bizottságot és a Média Bizottságot. Jelöltek javaslatait pedig átbeszéltünk, amennyiben elfogadják, készül majd alakuló ülés.

3. Újra aktívizáltuk a röplabda szakosztályt. Kassai Kornélia fogja ellátni a szakosztályvezetői feladatot, míg Mattyasovszky Tisza Lucia fogja segíteni a munkáját, mint szakosztályvezető helyettes.

4. Áttekíntettük az utánpótlás-nevelés helyzetet curlingben, labdarúgásban, röplabdában és az úszásban. Megfogalmaztunk, hogy jövő évre milyen szükségleteiket kell kielégítenünk, például sporteszközök beszerzése.

5. Futsal DCL 2023/24 részvételét megerősítettünk. Ezután egyeztettünk a szervezési, szponzorációs munkálatokról. Illetve hogyan halad a szakmai felkészülés, milyen nehézségekkel kell majd szembe néznünk kinn való tartózkodás során.

6. Elfogadtuk a “Szakmai és pènzügyi beszámoló 2023” szempontsort, az alapján kell majd szakosztályonként, szakosztályvezetőktől elkészíteni december 29-ig.

2024-ben tartalmas, izgalmas feladatok, kihívások elé fogunk nézni! Van bőven tennivalónk!

Hajrá SSC!