Szeptember 26-án ülésezett az Elnökség

Több döntést meghoztunk az alábbi ügyekben, amelyen most közhírré tesszük.

  • Megalakult a darts szakosztály, Hérincs Róbert fogja majd ellátni a szakosztályvezetői feladatokat.
  • SSC gyermek rendes tagsági díjat az Alapszabály módosításig ingyenes, kivéve, ha versenyszerűen sportol a gyermek.
  • Három szakosztályt bowling, kézilabda és labdarúgó tagjait hivatalosan is – összesen 42 tagot számlál (bowling 7 tag, kézilabda 10 tag, labdarúgás 25 tag) – felvettük a tagnyilvántartásba.
  • Az Elnökség tájékoztatást kapott a könyvelő irodától a könyveléssel kapcsolatos feladatokkal, felmerülő költségekkel a korábbi évek és a jelenlegi tapasztalatok alapján. Sajnos megállapítjuk, hogy nem megfelelően történtek nálunk a befizetések, a pénzmozgások. Ennek ellenére a könyvelőnk mindig eredményesen el tudta számolni, lezárni a pénzügyi beszámolót. Azonban ez az állapot nem tartható tovább. Sürgősen változtatni fogunk ezen!
  • Megvizsgáltuk a pályabérleti szerződéseket. És egyeztettünk a szakosztàlyvezetői, szakosztályvezető helyettesi és az edzői szerződések megkötésének előkészítéséről.
  • Korábbi elnök, Matuska Miklós beszámolt az elmúlt időszakban ellátott feladatairól, munkájáról. Illetve hogyan áll az átadás-átvétellel kapcsolatban. Külön jó hír, hogy elkészült a tavalyi 2022 év pénzügyi beszámoló és most készíti a szakmai beszámolót. Ezeket a Közgyűlésnek is el kell fogadni, hogy le tudjuk zárni. Ezért az Elnökség a Küldöttgyűlést összehívja október 20-án pénteki napra.

Az Elnökségi ülés négy órán keresztül zajlott, amelyen részt vett mind az Elnökség, mind a Felügyelő Bizottság tagjai. Továbbá Tulcsik-Szilvási Dorottya kézilabda szakosztályvezető, Tulcsik Marcell kézilabda szakosztályvezető helyettes, Pányi Norbert labdarúgó szakosztályvezető, Fenyves Tamás sakk szakosztályvezető és Király Róbert Belián sportlövő szakosztályvezető.

Hajrá SSC!